Θερμομονωτικά κουφώματα

Mεγάλη ποικιλία συνδυασμών σε θερμομονωτικά ή απλά κουφώματα από αλουμίνιο, βαμμένα με τις νέες σύγχρονες ηλεκτροστατικές βαφές που δίνουν νέες δυνατότητες στις επιλογές χρωματισμών, όπως και σε χρώματα απομίμησης ξύλου.

Χρησιμοποιούμε ειδικές βαφές προστασίας για κουφώματα κοντά στη θάλασσα, ενώ τοποθετούμε πάντα στα κουφώματα που καρασκευάζουμε πιστοποιημένους μηχανισμούς και εξαρτήματα (σπανιολέτες, κλειδαριές, μεντεσέδες) των μεγαλυτέρων ευρωπαϊκών οίκων (Roto, G-U), για μακροχρόνια χρήση των κουφωμάτων σας χωρίς προβλήματα.

Επίσης, η εταιρία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στη κατασκευή συνθετικών (P.V.C.) κουφωμάτων, έχοντας αποκτήσει μία σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που της επιτρέπει να προσφέρει υψηλής ποιότητας κατασκευές.

Η πολυετής παρουσία μας στον κλάδο κατασκευής κουφωμάτων και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, είναι εγγύηση ότι οι κατασκευές μας υπερέχουν από πλευράς ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Δίνουμε τις σωστές λύσεις σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση και ιδιαιτερότητα της κατασκευής σας.

Η ιδιαίτερη επιμέλεια στη σωστή εφαρμογή των κατασκευών μας, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η φροντίδα μας μετά την πώληση, χαρακτηρίζουν την εταιρία μας και της χαρίζουν όνομα εμπιστοσύνης

parathyra